Вітамін Е є основним жиророзчинних антиоксидантом, який особливо важливий для підтримки здоров'я клітин за рахунок нейтралізації вільних радикалів, що утворюються в ході нормальних метаболічних процесів, а також в результаті впливу навколишнього середовища. Крім антиоксидантної активності вітамін E також життєво важливий для нормальної імунної функції і для підтримки здоров'я судинної системи.
Приймати по 1 таблетці в день під час їжі.
Капсула [бичачий желатин (не містить збудника губчастої енцефалопатії великої рогатої худоби), гліцерин, вода], органічна оливкова олія першого холодного віджиму і змішані токофероли (d-бета, d-дельта, d-гамма).
Містить сою (вітамін Е з сої без ГМО).
При виробництві не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, молоко, яйця, риба і молюски. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію GMP, де виконується обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.
| Харчова цінність | ||
| Розмір порції: 1 капсула | ||
| Кількість в 1 порції | % Від добової норми | |
| Вітамін E (у вигляді d-альфа-токоферолу) | 268 мг | 1787% |
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Now Foods |
| Країна виробник | США |
| Тип | Капсули |
| Кількість (шт) | 250 |